Apartmány a kancelárie: +421915295278, prenajom@hotelblue.sk   |   Svadby, oslavy, konferencie a zasadačky: +421905615563, event@hotelblue.sk
SK EN

Apartmány Bratislava

Súhlas so spracovaním osobných údajov prostredníctvom webovej stránky

Záujemca – ako dotknutá osoba týmto bez výhrad, jasne a zrozumiteľne udeľuje súhlas so spracovaním osobných údajov, z dôvodu záujmu o využívanie služieb prevádzkovateľa (Hotel Blue, s.r.o., Riazanská 38, 831 03 Bratislava, IČO: 45 471 355, DIČ: 2023247171, IČ DPH: SK20 2324 7171 podľa §4), v rozsahu: titul, meno, priezvisko, adresa, telefonický kontakt, emailový kontakt. Súhlas je udelený na dobu 12 mesiacov. 
Spracúvanie osobných údajov sa riadi nariadením EPaR EÚ č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a od 25.05.2018 zákonom SR č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Dotknutá osoba si je vedomá svojich práv, ktoré v § 19 až § 30 zákona č. 18/2018 Z. z. upravujú povinnosti prevádzkovateľa pri uplatňovaní práv dotknutých osôb.  
 
Tento udelený súhlas je možné kedykoľvek odvolať. V zmysle § 14 ods. 3 zákona č. 18/2018 Z.z. dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním; pred poskytnutím súhlasu musí byť dotknutá osoba o tejto skutočnosti informovaná. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom akým súhlas udelila.
 
Emailová adresa pre odvolanie udeleného súhlasu: recepcia@hotelblue.sk
Poštová adresa pre odvolanie udeleného súhlasu: Hotel Blue, s.r.o., Riazanská 38, 831 03 Bratislava